TRIVSEL FOR UNDERVISERE

"Jeg søgte en måde at etablere energi, ro og koncentration på, noget som af og til kan være svært for mange i vores stressede hverdag. Kurset lærte mig at stoppe op og lytte til min indre stemme og at kunne læne mig op ad den ro, som jeg finder gennem meditationen."

-Mette Norup, lærer

"Selve introduktionen og teorien bag meditation var meget interessant. Også godt med litteraturhenvisninger. Udmærket og let forståeligt kursusmateriale. Bjarne er engageret og god til at motivere"

-Torkil Werner Jørgensen, tidl. skoleleder

"Vi var MEGET glade for at være på kursus hos dig. Du virker utrolig kompetent, man kan virkelig mærke, at det, du formidler, er selvoplevet og man fornemmer både stor viden, hjertelighed og ro."

-Nils Anderson, lærer

"Jeg vil gerne give min anbefaling af dette e-læringskursus. Det er godt og effektivt. Jeg har fået stort og konkret udbytte af kurset. Det er nemt og enkelt at følge. Og der er value for money."

-Steen Thomsen, coach

Trivsel for Undervisere er et nyt tilbud fra CFMM til opbygning af mental trivsel og sundhed hos undervisere. Ifølge Det Nationale Forskningsinstitut for Arbejdsmiljø hører jobbet som underviser til i toppen af de mest stressende jobs i Danmark.

En del af årsagen skyldes faktorer, som er direkte arbejdsrelateret, måden opgaverne organiseres på og ledelsen. Noget står til at ændre over tid, andet er givet. Forskning viser, at en stor årsag til oplevet stress handler om hvordan vi håndterer hvad, der kan ændres og hvordan vi accepterer, det som ikke kan ændres.

Stresshåndtering er en følelsesmæssig kompetence og kompetencer kan trænes og udvikles. Ét af de stærkeste værktøjer til håndtering af stress er hentet fra den mentale værktøjskasse og kaldes mindfulness. Nedenfor finder du en række tilbud fra CFMM til brug på dit undervisningssted.

Foredrag: Hop ud af stresszonen med mindfulness

Varighed: 75 minutters interaktivt foredrag

Indhold: Foredraget vil afdække stressorer, symptomer og gennem evidens og praktiske øvelser vise, hvordan mindfulness kan mindske stress, give fornyet energi og øge den mentale robusthed for den enkelte.

For hvem: Kan laves for undervisere og/eller elever

Foredrag: Styr dine følelser og du styrer alt!

Varighed: 75 minutters interaktivt foredrag

Indhold: Foredrag om følelsesmæssig intelligens. Forstå hvad følelser er og hvad de fortæller os. Gennem eksempler og øvelser trænes deltagerne i at kende forskellen på forskellige følelser og hvordan det kan bruges konstruktivt i en presset hverdag. Foredraget indeholder øvelser i mindfulness.

For hvem: Kan laves for undervisere og/eller elever

eLearning: Mindfulness Web Academy

Varighed: 8 lektioner - livslang adgang

Indhold: Over 8 lektioner opøver brugeren sin evne til større nærvær, øget evne til fokusering på opgaver, øget mental robusthed og mere energi. Deltagerne får individuel adgang til programmet og kan frit vælge hvor, hvornår og i hvilket tempo man ønsker at træne. Adgang til online coaching i 8 uger.

Mere information: www.cfmm.dk/mindfulnessonline>>

Forløb 1: Foredrag + eLearning

Varighed: Foredrag på 75 minutter + eLearning program på 8 lektioner

Indhold: Foredraget 'Hop ud af stresszonen' eller 'Styr dine følelser' efterfulgt af individuel adgang til online programmet 'Mindfulness Web Academy' med livslang adgang for alle deltagere, uanset antal.  

Mere information: www.cfmm.dk/mindfulnessonline>> 

Forløb 2: Foredrag + eLearning + Forløb

Varighed: Foredrag på 75 minutter + eLearning program på 8 lektioner + 4 opfølgningsgange som hold på skolen

Indhold: Foredraget 'Hop ud af stresszonen' eller 'Styr dine følelser' efterfulgt af individuel adgang til online programmet 'Mindfulness Web Academy' med livslang adgang for alle deltagere, uanset antal, samt 4 opfølgninger i hold med varighed på 45 minutter.

Mere information: mindfulnessforløb>>

Kontakt os vedr. Trivsel for Undervisere

(Nederste felt er for at sikre os mod spam)