Referencer - sagt om os

Læs hvad andre har at sige om os


"Jeg deltog jeg i et 4 timer procesforedrag: "Mindfulness - nå dine mål uden at miste balancen", med Bjarne Nybo, i Ingeniørforeningen Danmark ved IDA - Lederforum. Vi fik inspiration og nye teknikker med hjem. Bjarne er en unik formidler, og et omvandrende eksempel på den autensitet man kan opnå. Målet er klart at gøre Mindfulness let tilgængeligt og hver mands eje. For Bjarne er Mindfulness tydeligt meget mere end foredrag og forretning. De fremmødte kvitterede herfor via en meget positiv evaluering af seancen.

-Jens Heine Jensen, Direktør og Konsulent 
 "Det er befriende, at meditation og mindfulness er blevet gjort "stuerent", så også etablerede erhvervsfolk kan få glæde af teknikken og den viden, der ligger bag. Og det er velgørende at en erfaren erhvervsmand bruger tid og kræfter på at undervise og afmystificere emnerne på så fremragende vis, at vi andre også kan få glæde af det"

-Klaus Silvertsen, kompetencechef KAB
 "Mange tak for to inspirerende dage, hvor vi fik afmystificeret myterne omkring meditation. Med sit behagelige, tillidsvækkende væsen gav Bjarne Nybo os på en åben og ligefrem måde indblik i meditationens verden. Vi føler, at vi har fået en gave for livet - og den skal vi værne om."

-Schur-kollegaerne, Schur International
 


 
"Et kursus uden voodoo, nænsomt og kompetent ledt af en, der ikke sidder med korslagte ben og brænder røgelse af, men som kender det samfund, der kører for fuld fart udenfor vinduerne. Man får vildt meget for sine kursuspenge her.

Læg mærke til den livslange serviceaftale. Hvem ville gi det, hvis ikke man brænder for det man laver?"

-Mikael Jensen, direktør Action Nordic
 "Vi - VL 79 - vil gerne sige dig tak for et spændende og udbytterigt indlæg. I vores travle hverdag er der behov for at finde nogle "åndehuller", som gør, at vi til stadighed kan virke som inspirerende ledere i vores respektive virksomheder. Mindfulness og tilhørende materiale fra dig, Bjarne, vil fremover virke som et sådant "åndehul", hvor man får ny og/eller ekstra energi. Tak for det!"

-Peter Fejerskov, Adm. Direktør CONexito
 "Novozymes A/S havde valgt et forløb med både foredrag og opfølgningskursus. Over 220 medarbejdere deltog. Forløbet har været en stor succes, og en trend i evalueringerne fortæller om brugbare redskaber, kompetent underviser og optimeret fokus på hver enkel arbejdsopgave."

- Marianne Kjellow-Andersen, Projektleder i Novozymes A/S
 "BRF-kredit ønskede at tilbyde sine medarbejdere at lære at meditere, som en del af de aktiviteter, som vi tilbyder for at øge deres trivsel. Valget faldt på Bjarne Nybo, da han på én gang udstråler ro og professionalisme. Den kombination gør meditation mere tilgængelig og mindre hokus pokus. Vi havde et forløb med et indlæg, der blev fulgt op med jævnlige meditationshold i et halvt år efter." 

-Lars Hilberg, Personaledirektør BRF-kredit A/S
 "Bjarne Nybo er en dygtig instruktør og hele hans person er den bedste reklame for kurset: Sympatisk og god til at lytte og formidle."

-Katrine Nyholm, filminstruktør
 "Din præsentation var perfekt og din efterfølgende individuelle sessions gjorde stort indtryk. Alle medarbejdere er meget begejstrede, og jeg er personligt meget glad for at have taget din meditationsdel med på programmet for vores team building weekend. Dit bidrag på vores salgsmøde gav os et værktøj til at genfinde vores resourcer."
 

-Robert Jellinggaard, direktør Bollfilter
 "De cirka 100 deltagere var meget begejstrede for Bjarne Nybos oplæg om meditation og mindfulness, som de beskriver som: "inspirerende" og "lærerigt" og som et friskt og konstruktivt pust for de aktive medlemmer. Vi kan derfor varmt anbefale Bjarne Nybo til andre organisationer og virksomheder."

-Sidsel Haugaard Helmer, udviklingskonsulent IDA - Ingeniørforeningen i Danmark
 "Kurset gav en overraskende behagelig, afslappet og "afmystificeret" indgang til et utroligt simpelt mentalt værktøj, som jeg bruger næsten hver eneste dag. Det mest overraskende er, at jeg - alene ved bevidstheden om, at jeg har dette værktøj med mig overalt - nu er i stand til at konvertere de mest stressede situationer til særdeles behagelige oplevelser, hvor overblikket og roen bevares. Både privat og professionelt har mine omgivelser bemærket denne "ændring" og klart givet udtryk for de positive ændringer, det også har medført i deres dagligdag."
 

-Jes Boldsen, administrerende direktør
 "Jeg deltog i et weekendkursus, hvor jeg fik en rigtig god indføring i Mindfulness Meditation. Det foregik i behagelige, helt 'normale' omgivelser og blev levende formidlet. Efterfølgende er jeg begyndt at praktisere meditation i hverdagen, ca. 5-10 minutter, 2 gange dagligt. Og selv om det måske ikke lyder af meget, giver det tydeligt mere indre ro, som jeg i den grad kan profitere af. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger."


- René Willadsen, MS Drift konsulent  - Steria A/S
 "De var glade for dagen og syntes specielt, det var godt, at du henviste til tal, undersøgelser og ikke brugte hula bandula filosofi"


-Susanne Fast Jensen, FIU Ligestilling

 
"I en behagelig, afslappende stemning af nærvær og fordybelse fik jeg hos Bjarne et af mine vigtigste hverdagsredskaber til fokus, koncentration, afslapning og indblik. En enkel daglig meditationspraksis, der giver mig overskud og en afslappet hverdag og er helt uundværlig i pressede situationer."


-Yuval Amit, Arkitekt MAA
 "Mit kursus i meditation har givet mig mere ro i min hverdag. Selv om jeg ikke bruger meditationen hver dag, har det alligevel givet mig et værktøj, jeg kan anvende i forskellige situationer. Kurset fik mig også til at tænke anderledes over hvordan jeg prioriterer min hverdag og hvad der er vigtigt for, at jeg SELV har det godt, uden dog at glemme min omverden."


- Michael Hoelgaard, Business Operations IBM

 "Tusind tak for et inspirerende kursus. Du hørte mine gentagne bekymringer for, om jeg nu kunne holde mig selv fast på dette. Jeg kan nu med stor glæde konstatere, at jeg på intet tidspunkt har haft lyst til at springe over hvor gærdet er lavest, men i stedet set frem til mine stille meditationsstunder. Jeg har mange forskellige oplevelser under meditationerne, men 'udenom' har jeg haft langt mere energi end jeg har haft i meget, meget lang tid - og det har selvfølgelig positiv indflydelse på mange ting."


-Anette Olsen, IT-chef
 "At få en grundig introduktion til meditation har for mig gjort den helt store forskel. Bjarne har endvidere en seriøs indgangsvinkel til det "hele" menneske, da han bl.a. kva hans job forstår, at alle har en stresset hverdag.


Nu mediterer jeg hver dag i 20 minutter - og glæder mig hver gang til at kigge indad. Det er en helt utrolig oplevelse at modtage sit mantra og opdage en anden virkelighed i sig selv - det giver en ro og styrke, som intet andet har gjort før. Jeg har altid troet på mig selv - men nu kommer det helt inde fra."


-Jannie Schou, projektkoordinator
 "Der var hyggeligt i lokalet. Tidsrammen – fordelingen af timerne på 3 dage er rigtig fin. Bjarne har en meget behagelig måde at undervise på. Det er ikke for alternativt, men man lærer det er et godt værktøj at kunne. Det har helt klart været en god oplevelse, og jeg bruger det hver dag."


-Annett Holm, selvstændig
 "Som selvstændig i en meget stresset branche (restauration) har det været en åbenbaring at give sig selv den gave det er at meditere. Virkningen bliver på længere sigt - kan jeg allerede nu mærke - større koncentrationsevne, bedre fokus på mål, mere ro i hovedet og langt større overskud i jobbet og ikke mindst på hjemmefronten."

-
Lone Kraskow, selvstændig
 "En fantastisk øjenåbner. Meget rolig og udramatisk fremstilling fra Bjarne., Godt lille hold. Vi svingede godt sammen og havde meget at tale om! Formen med 2-3 timer hver dag over en weekend var god - så tingene kunne bundfælde sig."

-Lars Bramsløw, civilingeniør
 "Jeg kan efterfølgende mærke en ro og fred i mit indre og mit tankemønster, jeg ville have ønsket, at jeg havde været på det kursus tidligere i mit liv."

Niels Escherich, controller
 "Både personligt og i mit arbejde som coach kan jeg virkelig bruge meditation som et fantastisk værktøj til at bringe mig selv og mine klienter i balance med sig selv. Bare oplevelsen af hvor mange tanker, der pisker igennem hjernen hvert sekund, fortæller meget om hvor vigtigt det er at 'rense tavlen' med jævne mellemrum, så der bliver plads til alle de tanker der bringer os nærmere den bedste udgave af os selv. Meditation og coaching indeholder de samme grundtoner - så jeg oplever at have fået en ny dimension på mine coaching-værktøjer."

-Anne Thorberg, business coach
  "Jeg søgte en måde at etablere energi, ro og koncentration på, noget som af og til kan være svært for mange i vores stressede hverdag, især i den vestlige verden. Kurset lærte mig, at det er muligt at stoppe op og lytte til min indre stemme og at kunne læne mig op ad den ro, som jeg finder gennem meditationen. Jeg er nybegynder, men glæder mig til hvèr meditation, som jeg gør. Bjarne er en god lytter og kædede aftnens elementer i kurset rigtigt godt sammen. På en behagelig måde kom man stille og roligt ind på meditationen."


-Mette Norup, lærer
 "Selve introduktionen og teorien bag Meditation var meget interessant. Også godt med litteraturhenvisninger. Udmærket og let forståeligt kursusmateriale. Bjarne er engageret og god til at motivere."


-Torkil Werner Jørgensen, skoleleder
 "Vi har været meget glade for kurset. Bjarne Nybo introducerede os med stor kompetence til denne form for meditation. Samtidig blev der delt gavmildt ud af personligt oplevede informationer, som vil være meget nyttige for os.

Vi var MEGET glade for at være på kursus hos dig. Du virker utrolig kompetent, man kan virkelig mærke, at det, du formidler, er selvoplevet, og man fornemmer både stor viden, hjertelighed og ro.

Tusind tak for et rigtig godt kursus."-Lone Hesselholdt, sekretær ; Nils Anderson, lærer
 "Jeg har natarbejde og møder henholdsvis kl. 02 og 04. I mange år har jeg kun sovet få timer ad gangen. Derfor mente jeg, at jeg kunne få glæde af at lære at meditere. Efter jeg har lært at meditere, har jeg fået mere energi og oplever en større indre ro."
                                                                            
- Leivur Poulsen, 62 år, bager
 "Jeg har i mange år lidt af forhøjet blodtryk og bliver tabletbehandlet for dette. Jeg har været utrolig svær at behandle, idet mit blodtryk har udvist meget store udsving. Jeg startede med at meditere for tre-kvart år siden og siden har mit blodtryk ligget stabilt."

- Morid Poulsen, 60 år, sygehjælper