STRESSCOACHING FORLØB - PERSONLIGT 1:1

For megen og langvarig stress er en seriøs tilstand, der kræver seriøs handling. Stresscoaching over 12 uger gør en mærkbar forskel

Stresscoach

Steen Thomsen har mere end 30 års erfaring og kompetence i coaching, personlig udvikling og ledelse. Han er eksamineret og certificeret stresscoach hos Forebyg Stress ApS og certificeret instruktør i psykoedukation fra PsykiatriFonden. Steen underviser medarbejdere og ledere i private og offentlige virksomheder. Han har skrevet 'Bogen om Vores Stress'.

Indhold og forløb

Stress er både naturligt og farligt! At være i stresstilstand er lige så naturligt som at sove. Begge dele - at sove og kunne fungere med stress - er grundlæggende for vores overlevelse som menneske. Men, hvis du har vedvarende og mange stresstilstande i din hverdag - både på dit job og i din fritid, så er du i høj risiko for at udvikle den type stress, der giver mistrivsel, påvirker din mentale sundhed og ydeevne.

Stress skal behandles og håndteres. Stress er som udgangspunkt ikke en sygdom, men en tilstand, der kan gøre dig syg.

Har DU den nødvendige viden til at styrke din mentale trivsel og sundhed og opnå et liv fri af stress!

Stresscoaching handler om to ting: At skabe balance - fysisk og psykisk i hverdagen samt at skabe udvikling, der gør dig bedre til at tackle stress i fremtiden. Har du ikke lyttet til de signaler, din krop har givet dig - for det har den - er det vigtigt at komme hurtigt i gang med at få rettet op på din balance, at få stressen ud af kroppen og få lagt en holdbar plan for resten af dit liv, så det ikke sker igen. Det er det, din stresscoach sætter i system og hjælper dig med over et 12 ugers forløb.

Stresscoaching giver dig konkret udbytte på tre områder:

1. Undgå at gå ned med stress. Det er ikke smart at vælte med stress. Derfor skal langvarig stress forebygges. Forløbet hjælper dig med at tilrettelægge din dag og dit liv, så du undgår at blive syg af stress. Du øger din effektivitet og når det der er vigtigst. Du bliver bedre til at vælge at gøre det rigtige først.

2. Kom fri af din stress. Er du ramt af vedvarende og langvarig stress med de symptomer, det giver, som fx knugen i brystet, glemsomhed, irritation, stakåndet, dårlig søvn, hjertebanken, kvalme, svimmelhed m.m. hjælper forløbet dig med at komme fri af stressen igen.

3. Forebyg stress i dit liv. Forløbet lærer dig at forebygge stress i fremtiden gennem bl.a. proaktiv prioritering og afspænding.

For hvem: Der er ingen forudsætninger. Stresscoaching er for dig, der ønsker at undgå de negative følger af langvarig stress eller som ønsker at komme fri af stress. Har du været sygemeldt og er på vej tilbage igen, kan forløbet hjælpe med de rigtige værktøjer.

Hvad er forskellen på coaching og Stresscoaching: Coaching tager udgangspunkt i lige præcist det eller de mål, som du ønsker at arbejde med. Stresscoaching er målrettet dig, som ønsker at gøre noget ved din stress, enten forebyggende eller en nuværende akut stresstilstand eller hvis du er på vej tilbage på jobbet igen efter en stressperiode.

Varighed:

 • 7 mødegange på hver 60 minutter fordelt over 12 uger

Hvordan foregår et Stresscoaching forløb

Dette stresscoaching forløb, metoder og indhold er med stor succes anvendt på hundredevis af klinenter. Med forløbet får du materialer i form af bøger og lydfiler, som du anvender mellem mødegangene.

 • Et Stresscoaching forløb består af 7 samtaler på hver 1 time, fordelt over 12 uger
 • Samtalerne foregår som personligt møde, hvor det passer dig - alternativt over skype/zoom/facetime
 • Du vil gennem forløbet blive introduceret til en række værktøjer og øvelser, som du lærer at implementere i din hverdag
 • Der vil være hjemmeopgaver mellem samtalerne
   
Hvis din virksomhed har behov for stress førstehjælp til at håndtere medarbejdere med synlig og akut behov for hjælp eller er på vej tilbage til jobbet efter en sygemelding tilbyder vi en tilkaldeordning, rammeaftale eller klippekort. Skriv til os i formularen nedenfor, hvis du ønsker at vide mere.


Hvis du er interesseret i et forløb, kan du ringe for en uforpligtende snak på telefon 60 66 99 93.

Du kan også udfylde formularen nedenfor, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid for en uforpligtende samtale.

Kontakt os vedr. Stresscoaching - Personligt forløb

(Nederste felt er for at sikre os mod spam)

Tjekliste - har du stress?

Stress er en grundlæggende biologisk reaktion, der gør, at du kan yde en ekstraordinær indsats i en oplevet presset situation. Stress er så og sige kroppens turbo.

Stress er en naturlig reaktion og lidt stress ind imellem er ok, men langvarig stress er skadeligt. Stress kan imidlertid behandles og forebygges.

Stress er som sådan ikke farligt, men hvis du ikke gør noget ved det, så kan det gå rigtig galt.

Arbejdsrelateret stress koster ifølge publikationen 'Risikofaktorer og folkesundhed i Danmark' hvert år samfundet:

 • 2800 tilfælde af førtidspension
 • Ca. 30.000 hospitalsindlæggelser
 • 1/2 mio kontakter til egen læge
 • 1 1/2 mio ekstra fraværsdage
 • 686 mio kr. i øgede omkostninger til sundhedsvæsenet

Stresshjulet - er du grøn, gul, rød eller sort?