FOREDRAG & WORKSHOPS

"De cirka 100 deltagere var meget begejstrede for Bjarne Nybos oplæg om meditation og mindfulness, som de beskriver som: "inspirerende" og "lærerigt" og som et friskt og konstruktivt pust for de aktive medlemmer. Vi kan derfor varmt anbefale Bjarne Nybo til andre organisationer og virksomheder."

-Sidsel Haugaard Helmer, udviklingskonsulent IDA - Ingeniørforeningen i Danmark

"Vi - VL 79 - vil gerne sige dig tak for et spændende og udbytterigt indlæg. I vores travle hverdag er der behov for at finde nogle "åndehuller", som gør, at vi til stadighed kan virke som inspirerende ledere i vores respektive virksomheder. Mindfulness og tilhørende materiale fra dig, Bjarne, vil fremover virke som et sådant "åndehul", hvor man får ny og/eller ekstra energi. Tak for det!"

-Peter Fejerskov, Adm. Direktør CONexito

"Very positive feeback from sellers across Europe. Practicing mindfulness will develop a suit of armour to combat stress!"

-Mike Kelly, Sales Leader, IBM Europe

"Koncern Inkasso i Danske Bank er meget tilfredse med foredraget om Mindfulness. Der var stor interesse blandt medarbejderne, både før, under og efter oplægget, som i øvrigt var særdeles veloplagt. Vi blev præsenteret for både teori og praksis, og hele oplægget var en rigtig god introduktion og appetitvækker til yderligere fordybelse. Vi har været meget tilfredse med hele forløbet!"

-Torben Peitersen, Head of Business Intelligence

"En nærværende og engageret indlægsholder, som er fantastisk til at formidle og interagere med sit publikum i form af spørgsmål og øvelser. Bjarne's naturlige tilgang til workshoppen, samt godt organiserede slides gør aftenen spændende og gør det til en fornøjelse at tilegne sig viden. Endnu engang tak for en god workshop - vi ses helt sikkert igen."

-Michael Hansen, IDA Herning

"Dit indlæg var perfekt og dine efterfølgende individuelle sessions gjorde stort indtryk på deltagerne. Alle medarbejdere er meget begejstrede, og jeg er personlig meget glad for at have taget din meditationsdel med på programmet for vores team building weekend. Dit bidrag på vores salgsmøde gav os et værktøj til at genfinde vores ressourcer."

-Robert Jellinggaard, direktør Bollfilter

Nå dine mål uden at miste balancen
7 lette veje til Mindfulness

Varighed: 

 • 60 minutters webinar
 • 60 minutters 'appetizer' primært med øvelser
 • 90 minutters foredrag med indlagte øvelser
 • 3 timers workshop (1/2 dag) med indlagte øvelser
 • 6 timers workshop (1 dag) med indlagte øvelser


Indlægsholder: Bjarne Nybo, cheftræner hos CFMM. Certificeret meditationstræner fra Chopra Center, USA, EQi-coach fra MHS i Canada og NLP-coach fra Nørby. Har undervist ledere og medarbejdere siden 2005. 


Sprog: Dansk, Engelsk

Indhold: Mindfulness er en villet og styret opmærksomhed på det, som foregår NU: Det du foretager dig. Det du tænker. Det du føler. Men du kan kun have din opmærksomhed på én ting ad gangen. Mindfulness træner dig i at være mere fokuseret på opgaver. Mere nærværende med relationer. Mindre anspændt. Og mere energifyldt. Mindfulness kan være en endog meget væsentlig forudsætning for en vedvarende høj ydeevne og balance i livet. 

Vi er i et selvskabt informationsoverflod med opgaver, deadlines og krav fra omgivelserne - og til os selv. Vi zapper mellem et hav forskellige opgaver, deadlines og krav fra omgivelserne og til os selv. Arrangementet giver en grundig indføring i begrebet mindfulness og de teknikker et moderne menneske kan avende for at nå sine mål i livet - uden at miste balancen. Tilhørerne vil lære, hvordan mindfulness hjælper med 1. Stress Management 2. Fokus Management og 3. Emotion Management. Tre væsentlige forudsætninger for at trives både privat og på jobbet.  


Udbytte:
o Lær hvordan du håndterer stress, fokus og følelser ved hjælp af mindfulness
o Forstå hvordan du kan blive herre over dit eget sind
o Lær at sætte pauserne i system ved hjælp af mindfulness
o Forstå og træn de 7 essentielle attituder i mindfulness
o Lær de 7 mindfulness aktiviteter til job og fritid, som gør dig gladere og mere effektiv
o Hør hvorfor forskningen siger, at du bliver gladere at at praktisere mindfulness
o Afprøv konkrete øvelser og teknikker under arrangementet


Hver deltager får desuden ebogen "7 Lette Veje til Mindfulness"


For hvem: For alle med interesse i personlig udvikling og som er nysgerrige efter hvad mindfulness er og har behov for at håndtere stress, fokus og følelser. Kan med fordel laves som en indledende workshop for ledere.

Antal deltagere:

 • Foredrag eller webinar: Ubegrænset
 • Workshops: Op til 20 deltagere

Styr dine følelser og du styrer det hele
De 5 domæner for høj følelsesmæssig intelligens

 Varighed:

 • 90 minutters foredrag med indlagte øvelser
 • 3 timers workshop (1/2 dag) med indlagte øvelser
 • 6 timers workshop (1 dag) med indlagte øvelser

 

​Indlægsholder: Bjarne Nybo, cheftræner hos CFMM. Certificeret meditationstræner fra Chopra Center, USA, EQi-coach fra MHS i Canada og NLP-coach fra Nørby. Har undervist ledere og medarbejdere siden 2005. 

Sprog: Dansk, Engelsk


Indhold: Forskning viser, at den følelsesmæssige intelligens (EQ) har større indflydelse på ens succes i livet end IQ. EQ er afgørende for ens stresstolerance, sociale egenskaber, selvforståelse, selvrealisering og for generel livsglæde og optimisme. Få styr på dine
følelser og du styrer det hele.

Din adfærd påvirkes af dine følelsesmæssige kompetencer og kompetencer kan trænes og
styrkes. Ligesom IQ, kan følelsesmæssig intelligens (EQ) måles på en skala. Uanset hvor høj eller lav den nuværende EQ er, kan den trænes og videreudvikles gennem hele livet. Oplægget vil give konkrete redskaber til hvordan.

Oplægget bygger på den israelske psykolog Reuven Bar-On’s definition på emotionel intelligens. Han har forsket i emotionel intelligens og har kortlagt de parametre, der er bestemmende for, om vi har succes i jobbet og livet og om vi er i følelsesmæssig
i balance.

Udbytte:
o Hør hvad forskellen er mellem IQ og EQ
o Forstå hvorfor EQ kan styrke din gennemslagskraft og handlekraft
o Se eksempler på ledere og politikere med henholdsvis høj og lav EQ og hvad vi kan
lære af det
o Afprøv forskellige redskaber til at styrke dine emotionelle kompetencer
o Hør hvorfor mentale redskaber som mindfulness kan være afgørende for din EQ
o Du vil prøve konkrete øvelser under oplægget

Oplægget veksler mellem teorigennemgang og praktiske øvelser med det formål at træne EQ.

For hvem: Foredrag/workshop henvender sig til alle med interesse for personlig vækst og som ønsker konkrete værktøjer til at øge følelsesmæssige kompetencer.

Antal deltagere:

 • Foredrag: Ubegrænset
 • Workshops: Op til 20 deltagere

Luk Ned & Lad Op
10 enkle trin til at aktivere din off-knap

 Varighed:

 • 60 minutters webinar
 • 60 minutters 'appetizer' primært med øvelser
 • 90 minutters foredrag med indlagte øvelser
 • 3 timers workshop (1/2 dag) med indlagte øvelser
 • 6 timers workshop (1 dag) med indlagte øvelser


Indlægsholder: Bjarne Nybo, cheftræner hos CFMM. Certificeret meditationstræner fra Chopra Center, USA, EQi-coach fra MHS i Canada og NLP-coach fra Nørby. Har undervist ledere og medarbejdere siden 2005. 


Sprog: Dansk, Engelsk

Indhold:  Tilhører du ”generation on”, som næsten altid er på og lever med fuld fart i vores moderne 24/7 samfund? Så har du måske behov for en gang imellem at finde din off-knap. Nervesystemet er skabt til, at du trykker på din indre gaspedal, når du skal have noget gjort. Men du har også en indre bremse, som kan aktiveres på et hvilket som helst tidspunkt, når du har lyst til at stoppe op og tanke ny energi.

Oplægget bygger på viden og metoder fra den amerikanske læge og forsker Herbert Benson, der opfandt begrebet ”The Relaxation Response”, og som var den første til at påvise noget, som man tidligere troede var umuligt - nemlig at vi ad viljens vej kan aktivere vores evne til afspænding.

Til arrangementet vil du høre om de 10 trin og metoder til at aktivere din egen off-knap, og du vil få 10 konkrete redskaber til at gøre det – her og nu – og når som helst, du ønsker det i fremtiden.

Udbytte:
o Du lærer at skelne mellem at være på og af
o Forstå, hvordan du kan selvregulere dit nervesystem
o Lær de 10 konkrete metoder til at aktivere din off-knap
o Træn adfærdsændringer, så du undgår ”det røde felt”
o Hør, hvad forskningen siger om aktivering af dit afslapningsberedskab
o Tænk som en sprinter, så du husker pauserne mellem dine spurter
o Afhængig af travlhed? Kom i gang med din afvænning

Oplægget veksler mellem teorigennemgang og praktiske øvelser med det formål at træne evnen til at aktivere afslapningsberedskabet når som helst i en travl hverdag.

Hver deltager får desuden e-bogen "Luk ned og lad op –
10 enkle trin til at aktivere din OFF-knap"


For hvem: Alle som oplever, at de er meget på i deres hverdag og har lyst til og behov for at stoppe op, men som har svært ved at finde off-knappen.

Antal deltagere:

 • Foredrag eller webinar: Ubegrænset
 • Workshops: Op til 20 deltagere

Kom sovende til succes
12 effektive veje til den søde søvn

Varighed:

 • 60 minutters webinar
 • 60 minutters 'appetizer'
 • 90 minutters foredrag med indlagte øvelser
 • 3 timers workshop (1/2 dag) med indlagte øvelser
 • 6 timers workshop (1 dag) med indlagte øvelser


Indlægsholder: Bjarne Nybo, cheftræner hos CFMM. Certificeret meditationstræner fra Chopra Center, USA, EQi-coach fra MHS i Canada og NLP-coach fra Nørby. Har undervist ledere og medarbejdere siden 2005. 


Sprog: Dansk, Engelsk


Indhold:  Sundhedsstyrelsen har lavet en undersøgelse, hvor mere end 40 procent af danskerne selv siger, at de har været generet af søvnbesvær inden for de seneste 14 dage. Derfor er det altafgørende at forstå, hvad forudsætningerne for den gode søvn er. Dette arrangement bygger på erfaringer fra førende eksperter i USA, England og Danmark og pakker det ind i 12 effektive veje til den gode søvn.

Søvn er en udfordring for rigtigt mange og ens livsstil, livssituation, levevis og sundhedstilstand er afgørende for hvor godt man falder i søvn og hvor effektiv ens søvn er. Søvnproblemer er for eksempel ofte en af de første symptomer på stress. Skiftende sengetider og søvnlængder påvirker i overraskende grad også den gode søvn. Og vidste du, at du godt må drikke både kaffe og alkohol, men at det er afgørende, hvornår du indtager det, så det ikke ødelægger din søvnarkitektur?

Til arrangementet vil du høre om de 12 effektive veje og metoder til at aktivere den gode søvn, og du vil få konkrete redskaber til at gøre det - her og nu - og når som helst, du ønsker det i fremtiden.


Udbytte:
o Lær at skabe sunde vaner og rutiner, der støtter den gode søvn

o Forstå, hvordan du når mere, når du sover nok
o Tag kontrollen tilbage over din søvn
o Forstå sammenhængen mellem stress og søvn
o Hør hvorfor din biologi ikke er skabt til et 24/7 samfund - og hvad du kan gøre
o Lær om søvnarkitektur og hvad du kan gøre for at sove godt og nok
o Hvilken livsstil der henholdsvis hæmmer og fremmer den gode søvn
o Hvordan du indretter dit soveværelse til at være det bedste sted at sov
o Lær de 12 konkrete råd om god søvnhygiejne

 

For hvem: Alle som oplever, at de har problemer med at sove godt og nok. Deltagere som oplever at stress påvirker søvnen og at søvnen påvirker stressen.

Antal deltagere:

 • Foredrag eller webinar: Ubegrænset
 • Workshops: Op til 20 deltagere

Kontakt os vedr. foredrag / workshop

(Nederste felt er for at sikre os mod spam)