Mindfulness Web Academy - Diplom Kursus

MobilePay

Betal 1.200,00 med MobilePay til telefon 60 66 99 93 og angiv dit fornavn, efternavn og email-adresse og du får adgang til programmet.

Link til 2 første moduler!

Når du bestiller Mindfulness Web Academy, modtager du dit personlige password, som åbner op for læringsmodulerne. Her er link til de 2 første moduler af kurset:

www.cfmm.dk/planrejsen

www.cfmm.dk/indstilgps

Lær at styre din stress!

Over 8 lektioner lærer du alt, hvad der er værd at lære om mindfulness. I et tempo og på tidspunkter, der passer dig, guides og vejledes du nænsomt hen imod større nærvær, mere energi og mindre stress. Du har livslang adgang til programmet!

Online coaching!

Adgang til en af Danmarks mest kompetente undervisere i mindfulness i de første 3 måneder. Har du spørgsmål til din træning, kan du stille dine spørgsmål til underviseren.

360 graders undervisning!

Mindfulness Web Academy benytter sig af effektive og tidssvarende undervisningsmetoder. Kurset veksler mellem tekster, lydfiler, videoer og skriftlige øvelser. Du kommer 360 grader rundt om mindfulness.

Bog til download!

Som køber af et Mindfulness Web Academy-kursus, får du kvit og frit bestselleren 7 lette veje til Mindfulness som pdf til download. Normalprisen er kr. 120,- for pdf-udgaven. Bogen er smukt illustreret og let læselig.

Træningsdagbog!

Det er med mindfulness som med al anden træning, det skal trænes, før du opnår effekt. Som hjælp til din træning, har vi udviklet en 8 ugers Mindfulness Træningsdagbog, lige til at downloade og hænge op på køleskabet. 

Glade brugere!

"Jeg vil gerne give min anbefaling af dette e-læringskursus. Det er godt og effektivt. Jeg har fået stort og konkret udbytte af kurset. Det er nemt og enkelt at følge. Og der er value for money". - Steen Thomsen, coach

Tilfredshedsgaranti!

Vi samler på glade brugere. Du får 100% tilfredshedsgaranti, når du køber adgang til Mindfulness Web Academy. Du kan prøve det i 14 dage og hvis du ikke er 100% tilfreds, får du alle pengene tilbage - uden diskussion!

Kursusdiplom!

Efter 8 uger, modtager du dit personlige kursusdiplom, som bevis på, at du aktivt har deltaget i Mindfulness Web Academy. Din personlige dokumentation på, at du har opøvet din evne til større nærvær, øget din evne til fokusering på opgaver og opnået en større selvindsigt.

Offentlig eller privat virksomhed?

Ønsker du at bestille kurset som offentlig eller privat virksomhed, skal du blot udfylde formularen nedenfor. Når vi modtager dine oplysninger, kontakter vi dig og hjælper dig i gang med den eller de personer, der skal deltage på kurset, samt øvrige praktiske ting, som f.eks. EAN-nummer. Ønsker du at anvende kreditkort, kan du også vælge at købe kurset til én eller flere deltagere ved at klikke på knappen til højre 'Læg i kurv'.

Vi laver også rammeaftaler for virksomheder, som ønsker at tilbyde programmet til en bredere kreds af medarbejdere. Kontakt os for en snak om dette.

(Nederste felt er for at sikre os mod spamrobotter)

1.200,00 DKK

Velkommen til Mindfulness Web Academy Diplomkursus!

 

Danmarks første og førende online træningskursus i Mindfulness. Over 8 lektioner træner du dig til din, måske livs vigtigste rejse, hvor du opøver din evne til større nærvær, øget evne til fokusering på opgaver og mere energi. Du har livslang adgang til programmet. Har du først bestilt det, er det dit! Programmet er udviklet af den certificerede og erfarne underviser Bjarne Nybo, der vil være din guide i forberedelsen af rejsen. Programmet er tidssvarende og uden tilknytning til nogen trosretning eller spirituel organisation eller forening. Kurset baserer sig på teknikker udviklet og forædlet af Bjarne Nybo. Kurset består af 8 lektioner og du kan frit vælge hvor, hvornår og i hvilket tempo, du ønsker at lære mindfulness. 

Medarbejdere fra blandt andre TopDanmark, Novo Nordisk, Region Hovedstaden og Lolland Kommune følger dette brugerroste program, som giver dig følgende udbytte:
 

 • Lær hvordan du tøjler din stress, så den ikke styrer dig
 • Træn din evne til nærvær i alle situationer
 • Find dine energireserver, så du ikke kører træt
 • Styrk din mentale trivsel og genfind balancen
 • Forstå hvorfor mindfulness anbefales af eksperter
 • Lær at praktisere mono-tasking i stedet for multi-tasking
 • Lær hvordan du bruger mindfulness under pres
 • Link til videoklip med verdens førende eksperter
 • Personligt kursusdiplom efter 8 uger


Rækkefølgen af de 8 moduler er opbygget logisk og indlæringsmæssigt optimalt. Det enkelte træningsmodul bygger oven på det foregående modul, så du nænsomt og sikkert arbejder dig hen mod større kompetencer inden for mindfulness.

Mindfulness Web Academy er 20 års erfaring pakket ind i et intuitivt og stærkt online kursus, der ikke kan undgå at flytte dig i retning af større personlig udvikling. Kurset gør brug af moderne og stærkt virksomme undervisningsmetoder til sikring af forankring af det lærte. På kurset vil du således veksle mellem forskellige indlæringsformer:

 • Visuelle indlæringsformer
  • Læs tekster og tips om mindfulness fra uge til uge
  • Se videoklip, hvor eksperter hjælper dig på vej mod mere mindfulness
    
 • Auditive indlæringsformer
  • Lyt til lydklip omhandlende ugens tema
  • Download lydklip med de formelle øvelser til din telefon eller lyt online
    
 • Skriftlige indlæringsformer
  • Lav skriftlige øvelser og reflekter over din egen udvikling
  • Download og udfyld din mindfulness træningsdagbog

Undervejs i kurset er du ikke overladt til dig selv. Har du spørgsmål til din træning, til dine erfaringer, til kurset og dets indhold eller til ugens tema, kan du skrive direkte til din MWA Guide, som derefter svarer på dine spørgsmål. Online kurset er udviklet af Bjarne Nybo, der er certificeret instruktør fra The Chopra Center i Californien i USA, hvor han er uddannet hos Deepak Chopra, velsagtens vor tids største kapacitet inden for formidling af sammenhængen mellem krop og sind. Bjarne er også certificeret EQi-coach (emotionel intelligens) fra Multi Health Systems i Canada. 200.000 individer har stiftet bekendtskab med Bjarnes værktøjer, gennem bøger, foredrag, workshops og apps.

Mindfulness Web Academy er en banebrydende måde at træne mindfulness på. Du behøver ikke tage hjemmefra for at lære disse autentiske og stærke værktøjer, undervist af én af Danmarks mest erfarne underviser. Du har al den viden, du behøver, direkte på din skærm (PC, Mac og iPad). Træn derhjemme, i bussen eller i toget. Du kan afspille lydfiler og videoer direkte på skærmen, bare du har en web-adgang. Alle lydfiler kan downloades til din telefon, iPod eller mp3-afspiller. 

1.200,00 DKK

Alt dette får du med i undervisningspakken ved bestilling af Mindfulness Web Academy:

 • 8 web-lektioner med lydfiler og øvelsesfiler til download
 • Livslang adgang til kurset og dets indhold
 • Fri adgang til fremtidige opdateringer af programmet
 • Specielle tilbud, kun for brugere af programmet
 • Udviklet af certificerede undervisere
 • Ubegrænset online mindfulness coaching i 12 uger
 • Træningsdagbog til download
 • PDF-udgave af bogen '7 lette veje til Mindfulness'
 • Lydfiler med øvelser, vejledninger og træning
 • Masser af kursusmateriale og skriftlige øvelser
 • Videoklip med verdens førende kapaciteter
 • Tips, vejledninger og øvelser til at printe ud
 • Kurset er tilpasset til både PC, MAC og iPad
 • Efter kurset modtager du et personligt kursusdiplom

Din bonuspakke ved bestilling af Mindfulness Web Academy

Inkluderet i prisen får du:

 • Bestseller eBog 7 lette veje til Mindfulness
  værdi kr. 120,00
   
 • eBog om Work Life Balance
  værdi kr. 40,00

  I alt værdi kr. 160,00

 

"Jeg har stor fornøjelse af den viden, jeg har
fået gennem Mindfulness Web Academy.
Bare 
2 x 5 minutter dagligt gør en forskel."

- Ingelise Annesen, psykoterapeut MPF

 

"Tak for et godt web-kursus. Det har været skønt at meditere hver dag og på den måde skabe en mærkbar forandring i hverdagen"


- Birte Kjellander, psykoterapeut og coach

   INDLØS VÆRDIBEVIS FRA BOG

Har du købt bogen: '7 lette veje til Mindfulness' eller 'Luk Ned & Lad Op'

Har du købt bogen '7 lette veje til mindfulness' eller 'Luk Ned & Lad Op' kan du i resten af 2018 bruge dit værdibevis og bestille livslang adgang til Mindfulness Web Academy via denne formular. Udfyld og send formularen og du får adgang med det samme. Vi sender dig faktura med betalingsoplysninger til din email.

(Nederste felt er for at sikre os mod spamrobotter)