HVEM VI ER

 

 

Udgangspunktet for CFMM's virke er at tilbyde værktøjer til trivsel, der hjælper til at opnå og fastholde balance i alle livets forhold og øge personlig produktivet gennem mental mestring. Til gavn for det personlige overskud, helbredet og samværet med andre. Vi arbejder med mental mestring på fire integrerede og evidensbaserede områder:
 

  • Mindfulness - der øger stresstolerance, evne til fokusering og emotionel stabilitet
  • Emotionel Intelligens -  der træner evnen til selvopmærksomhed og selvledelse samt social opmærksomhed og relationsledelse
  • Stresstolerance - gennem værktøjer til afspænding, indsigt i årsager og prioritering af indsatser
  • Søvn - hvordan du sover godt og nok til dagligt at forny din personlige energi


Vi oplever, at disse fire områder er væsentlige at mestre for at opnå en høj grad af trivsel og mental ydeevne. For hvert område har vi en vifte af tilbud, der retter sig mod den 1. enkelte medarbejder via coaching, 2. flere medarbejdere, som deltager på vores forløb og foredrag, eller til en 3. større gruppe, der anvender vores online værktøjer eller bøger. Vi skræddersyr løsninger baseret på virksomhedens specifikke behov og udfordringer.

Vores ydelser leveres som enkeltydelser eller kombineres til en løsning skræddersyet til virksomhedens eller teamets specifikke behov. I nogle tilfælde ønskes blot et indlæg for at høre mere om fx søvn og i andre tilfælde er der behov for et forløb for en  mindre gruppe af medarbejdere, der eksempelvis ønsker at gå i dybden med mindfulness for at lære værktøjer til afspænding og fokus.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Medarbejdere, mellemledere og topledere i danske og udenlandske virksomheder har med stor tilfredshed deltaget på vores kurser, workshops, foredrag og forløb.


CFMM står for Center for Mental Mestring. Vores misson er at udvikle og tilbyde evidensbaserede løsninger og tilbud, som hjælper ledere og medarbejdere at mestre og trives med de krav, som stilles i et moderne liv. 


Firmadata:
CFMM ApS
Bomose Allé 23
DK-3200 Helsinge
CVR: 38105752
Bankforbindelse: Nordea Hillerød