Hvem vi er

Velkommen til CFMM


  

 
 

 

"Vores mission er at frigøre det potentiale, der findes i ethvert menneske, ved at udvikle den emotionelle intelligens, skabe balance og frigøre energi gennem selvindsigt"

 

Udgangspunktet for vores virke er at tilbyde værktøjer til selvindsigt, der hjælper dig til at opnå og fastholde balance i alle livets forhold. Til gavn for det personlige overskud, helbredet og samværet med andre. Mindfulness Meditation er et sådan værktøj. Der findes i dag mange tilbud til de, der ønsker personlig udvikling, øget stress-tolerance og afspænding. Men der findes næppe noget værktøj, der er så undersøgt og underbygget af hundredevis af undersøgelser som netop mindfulness og meditation.

Socrates sagde: Kend dig selv. Selvindsigt er uhyre vigtigt i alle livets forhold. Prøv at se på ordet selv-indsigt. Det er både en evne og en process. At have indsigt i sit eget selv og at se ind i sig selv. For at forstå sig selv, må man tilbringe tid med sig selv. Og det er netop det meditation og mindfulness handler om.

Hos CFMM ønsker vi, på udogmatisk vis at oplyse om meditation, mindfulness og følelsesmæssige kompetencer og anvise praktiske og evidensbaserede veje til anvendelse af teknikkerne. Private såvel som medarbejdere, mellemledere og topledere i danske og udenlandske virksomheder har med stor tilfredshed deltaget på vores kurser, workshops, foredrag og forløb. Vores undervisning er renset for religiøst indhold, men er tro mod de klassiske principper, metoder, teknikker og praksisser, som meditation og mindfulness bygger på og som har bevist deres effekt gennem årtusinder; ikke mindst i vores moderne tid.

CFMM er startet af Bjarne Nybo, ud fra en erkendelse af hvor meget negativ stress påvirker et menneske, en familie, en organisation. Vi har et oprigtigt ønske om at gøre en forskel og gennem vores tilbud at give dig en god, positiv og blivende udvikling mod balance, personlig vækst og et meningsfuldt liv.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har ideer til, hvordan vi kan blive bedre.

 

Firmadata:

CFMM ApS
Liselundskrogen 2
DK-3360 Liseleje
CVR: 38105752
Bankforbindelse: Nordea Hillerød