Behandling af persondata hos CFMM
Mindfulness Nyhedsbrev

Persondata og Fortrolighedspolitik per 24. maj 2018


INTRODUKTION
Denne fortrolighedspolitik omhandler hvorledes CFMM ApS bruger og beskytter personlige informationer, som du afgiver til os ved brug af hjemmesiderne www.cfmm.dk og www.bjarnenybo.com og hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev. Vi overholder god databehandlingsskik i henhold til Persondataloven.

Denne version af fortrolighedspolitikken er sidst opdateret 24. maj 2018.


ACCEPT
Ved brug af eller adgang til vores hjemmesider eller som abonnent på vores nyhedsbrev accepterer du forholdene beskrevet i denne fortrolighedspolitik.


KONTAKTPERSON
Hvis du har spørgsmål i relation til CFMM’s behandling af personoplysninger er du velkommen til at kontakte os på:

CFMM ApS
Bjarne Nybo
Liselundskrogen 2
DK-3360 Liseleje
Telefon: 60 66 99 93

Eller indsende kontaktformular fra siden: http://www.cfmm.dk/kontaktos

 

INDSIGT, RETTELSER, SLETNING OG RETTIGHEDER
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi eller tredjepartssamarbejdspartnere har indsamlet og som vi eller de opbevarer og behandler om dig. Ønker du at få det oplyst, så kontakt os. Du kan til enhver tid kræve indsigt, rette eller slette oplysninger og gøre indsigelse.

 

 

ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

CFMM ApS indsamler ikke persondata om brugerne af vores hjemmesider, og vi har ikke mulighed for at identificere individuelle brugere som enkeltpersoner, medmindre andet er angivet på hjemmesiden eller i denne politik.

Såfremt vi behandler persondata om dig, så:

  • Behandler vi dem på et lovligt grundlag
  • Anvender vi kun de typer oplysninger om dig og til det formål, som fremgår ved registreringen
  • Anvender vi alene de persondata om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der fremgår ved registreringen
  • Kontrollerer vi, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi sørger også for at opdatere dine persondata løbende. Vi beder dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer
  • Sletter vi dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data
  • Videregiver vi ikke dine persondata.

 


COOKIES
En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til at placere sig på din computers harddisk. De fleste browsere tillader cookies som en standardindstilling. Cookies tillader webapplikationer at svare dig som individ ved at genkende dine indstillinger - både brugerdefineret og lokalt defineret.

Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste browsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt opdatere dine browserindstillinger for at afvise cookies.

En cookie giver hverken adgang til din computer, eller til andre personoplysninger, udover de data, som du selv måtte vælge at dele med os.


TREDJEPARTSTJENESTER

CFMM benytter tredjepartstjenester til at udføre specifikke services på vegne af CFMM, såsom indsamling af data med formål at:

  • Udsende nyhedsbreve, som du har givet samtykke til at modtage
  • Vores hjemmesider (herunder kontaktformularer)
  • Fakturerings- og betalingstjenester på varer og services, du har bestilt hos os
  • Emailservices


Disse services gør det muligt for tredjepartsudbydere at tilgå personlige informationer nødvendige for at udføre sådanne funktioner på vores vegne.