Mindfulness Workshop - Stressfri Formiddag

Mindfulness Workshop - Stressfri Formiddag. 4 timer med primært praktiske mindfulness øvelser. Undervejs vil der være små stop med teoretiske oplæg.

Underviser

Bjarne Nybo - Mindfulness

Bjarne Nybo, cheftræner hos CFMM. Han har siden 2005 undervist ledere og medarbejdere i kunsten at være afspændt, fokuseret og nærværende - også kaldet mindfulness. Han er certificeret mindcoach hos Deepak Chopra i USA og certificeret EQi-coach fra Multi Health Systems i Canada samt NLP-coach fra Nørby i København. Han har skrevet 4 bøger, udgivet 2 apps og 1 online program om emnet.

"Tak for en inspirerende mindfulness workshop. 3 fede timer med god energi. Jeg blev meget inspireret til at meditere igen. Jeg har haft god energi hele dagen - skønt."

Lis Sandvold, HR-konsulent

"På blot tre timer fik du meget empatisk og dygtigt indført os i hvad Mindfulness er, hvordan vi praktiserer det, og hvilket udbytte vi kan opnå hen ad vejen. Tak for en rigtig god formiddagsworkshop."

Jørg Gøttler, Kommunikationskonsulent

"Et kursus uden voodoo, nænsomt og kompetent ledt af en, der ikke sidder med korslagte ben og brænder røgelse af, men som kender det samfund, der kører for fuld fart uden for vinduerne."

Mikael Jensen, direktør Action Nordic

"Det er befriende, at meditation og mindfulness er blevet gjort 'stuerent', så også etablerede erhvervsfolk kan få glæde af teknikken og den viden, der ligger bag."

-Klaus Silvertsen, kompetencechef KAB

"Tak for en rigtig god stressfri formiddag. Jeg ser frem til at arbejde videre med stressfrie øer i hverdagen med mindfulness og meditation."

-Eva Ullisch, afdelingslæge

Hvad: Mindfulness Workshop - Stressfri Formiddag

Hvornår: Ingen datoer p.t. men skriv dig gerne på formularen nedenfor, så kontakter vi dig, når der er nye hold

Hvor: København - information om lokation følger

Pris: Kr. 650,00 (+ moms for virksomheder)

Hvad er mindfulness meditation?

Metoderne har sin oprindelse i Østen og har været anvendt i flere tusinde år. Mindfulness bliver i dag praktiseret verden over og teknikkerne bag mindfulness meditation anvendes bl.a. som forebyggende redskaber til stressramte og til at genopfylde de mentale energidepoter. Udbredelsen af mindfulness meditation i nyere tid kan især tilskrives lægen og forfatteren Jon Kabat-Zinn.

 

Grundlæggende er mindfulness meditation en form for opmærksomhedstræning, hvor man opøver evnen til at være til stede i nuet på en ikke-vurderende måde. Man er opmærksom på en særlig måde: Bevidst, i nuet og uden at dømme nuet, som godt eller dårligt. Udbyttet af mindfulness træning er øget evne til fokusering og fastholdelse af koncentration, mere nærvær i relationer og øget mental robusthed.


Hvorfor kan det være en god ide at lære mindfulness meditation?

Mange mennesker oplever, at de en stor del af tiden er optaget af tanker vedr. fortiden eller måske bekymrede tanker i forhold til fremtiden. Det kan opleves som værende svært at fastholde "øjeblikssituationen" - selve nuet!
 

Vi er som moderne travle menneske meget  i "gøre-gearet" og knap så ofte i "være-gearet". Vores tanker og følelser har en stor kraft, som hele tiden bringer os et andet sted hen end dér hvor vi er lige nu - hvilket bl.a. gør, at nærværet udebliver og fokus vanskeliggøres. Vi opretholder en hverdag i en slags "automatpilotfunktion".
 

Målgruppe:

Workshoppen er for alle, som ønsker en effektiv introduktion til mindfulness meditation som hjælp til håndtering af stressfyldte situationer på en hensigtsmæssig måde, øget energi og større evne til fokusering. Deltagere er alle, som ønsker at forstå hvad mindfulness er og konkrete værktøjer til brug her og nu.

Workshoppens opbygning:

På workshoppen vil du stifte bekendtskab med flere forskellige øvelser for at opøve mindfulness. Øvelserne vil give dig redskaber til hvordan, du holder fokus på åndedrættet, sanseindtryk, kropslige fornemmelser og tanker. Undervejs vil der være teoretiske oplæg.
 

Pris pr. deltager:

Mindfulness Formiddags Workshop:

Kr. 650,00 (+ moms for virksomheder), ud over workshoppen får du med i prisen:

  • Bogen 7 Lette Veje til Mindfulness, skrevet af Bjarne Nybo, normalpris kr. 200,-

Er I to deltagere, er prisen kr. 550,00 per person (inkl. moms) - i alt kr. 1.100,00


Forplejning:

  • Vand, kaffe/te, frugt & nødder findes i lokalet


Leder af workshop:

BJARNE NYBO - certificeret underviser med 20 års erfaring. Har undervist medarbejdere og ledere fra nogle af Danmarks største virksomheder i  mindfulness i en moderne kontekst. Forfatter til bøgerne Mindfulness nærvær i nuet ; Guide til Meditation ; 7 Lette Veje til Mindfulness og 7 Minutes to Mindfulness.

 

Hvor afholdes workshoppen?

Workshoppen afholdes i København. Lokation følger når dato er fastlagt og bekræftelse udsendes.

 

Tilmelding til workshoppen:

...kan ske via nedenstående formular

Hvis du ønsker at blive skrevet op på vores interesseliste for denne specifikke workshop

(Nederste felt er for at sikre os mod spam)

Jeg vil gerne holdes underrettet om fremtidige datoer
Andet - skriv i beskedfeltet