MINDTOOLS

Mindtools fra CFMM. Vi har altid fri fragt her i shoppen


Læs mere om vores 2 friske velværebøger om antistress (Luk Ned & Lad Op) og Mindfulness (7 lette veje til Mindfulness)

7 lette veje til Mindfulness (bog - hardcover)

 

Denne titel bestående af bog og link til guidede øvelser er til dig, der ønsker en let tilgængelig indgang til begrebet mindfulness. Bogen giver ikke blot en beskrivelse af, hvad mindfulness er for en størrelse, den indeholder også 7 øvelser og vejledninger, som du kan bruge her og nu. I bogens 7 kapitler lærer du hvad mindfulness er og hvordan mindfulness praktiseres og let integreres i en travl hverdag.

  • Lær hvordan du tøjler din stress, så den ikke styrer dig
  • Træn din evne til nærvær i alle situationer, både på jobbet og privat
  • Find dine energireserver, så du ikke kører træt
  • Stryk din mentale trivsel og genfind balancen
  • Forstå hvorfor mindfulness anbefales af læger og eksperter
  • Lær at praktisere mono-tasking i stedet for multi-tasking
  • Lær hvordan du bruger mindfulness i pressede situationer

Bogen er i hardcover på 96 sider og masser af øvelser til håndtering af stress. Der er gratis levering på bogen.
 

Coach Birgit Friis skrev

"I mit daglige arbejde som erhvervs-coach møder jeg mange mennesker, som har udviklet deres kompetencer indenfor det at kontrollere, effektivisere og optimere. Det vidunderlige ved denne bog er, at den giver disse mennesker mulighed for at bruge deres kompetencer mens de selv får et liv i ro og balance, simpelthen ved at kontrollere og styre deres tankemylder og deres fokus."

- Birgit Friis - erhvervs-coachLæge Gudrun Zachariasen skrev,

"Bjarne Nybos bog har givet mig nøglen til et frirum inde i mig selv. I det frirum er der ro - jeg ER bare og skal ikke NÅ noget. Jeg føler mig opladet og i balance efter en øvelse - min favorit er "Body Scan med Åndedræt". Mindfulness meditation er nu tilgængelig for mig i en travl hverdag."

- Gudrun Zachariasen - læge
 


Forfatter

Bjarne Nybo har 15 års personlig og professionel erfaring med mindfulness og meditation. Han er certificeret instruktør fra The Chopra Center, USA, hvor han har studeret hos Deepak Chopra, velsagtens vor tids førende kapacitet inden for formidlingen af sammenhænge mellem krop og sind. Bjarne er desuden MHS-certificeret EQi-Coach fra Multi Health Systems i Canada.

200,00 DKK