MINDTOOLS

Mindtools fra CFMM. Vi har altid fri fragt her i shoppen


Læs mere om vores 2 friske velværebøger om antistress (Luk Ned & Lad Op) og Mindfulness (7 lette veje til Mindfulness)

Guide til Meditation (bog+CD)

 

Guide til Meditation består af en cd med lydbog og 3 guidede meditative afspændingsøvelser udarbejdet og indtalt af certificeret meditationsinstruktør Bjarne Nybo og underlægningsmusik af Michael Benghiat. Med udgivelsen følger en smukt indbundet minibog på 32 sider om meditation. Bogen er flot illustreret med citater, tekst og meget smukke billeder. Bogen og cd'en kan bruges som hjælp til at komme i gang med at lære kunsten at meditere, eller til at vedligeholde og støtte en praksis, der allerede er sat igang.

Spor på den medfølgende cd:

  • Bog indtalt som lydbog 31:26
  • Øvelse 1: Kropsbevidsthed - et anker til Nuet 12:26
  • Øvelse 2: Mantra meditation - broen til dit selv 22:44
  • Øvelse 3: Akvariet - en øvelse i vidneadfærd og accept 08:54

 

Nyt Aspekt skrev om Guide til Meditation:

"En stor fordel ved denne udgivelse er, at brugeren efter blot en halv times introduktion kan begynde meditationstræningen. Meditation kan forklares meget enkelt, men med så meget des større forståelsesmæssig gennemslagskraft. Det har Bjarne Nybo bevist."
 

Charlotte, tidl. personalechef, skrev følgende om Guide til Meditation:

"Jeg vil gerne takke dig for den CD, da den har vist sig at være guld værd for mig. Jeg havde ikke drømt om, at den skulle gå hen og blive så værdifuld for hele mit velvære.

Da jeg blev sygemeldt med stress og bl.a. oplevede en forfærdelig uro indeni - som viste sig at være angst - prøvede jeg dine øvelser. Allerde i løbet af et par dage viste det sig, at jeg kunne finde en indre ro og fjerne noget af den angst jeg havde, når jeg lavede dine øvelser. I de 3 1/2 måneder jeg var sygemeldt lavede jeg dine øvelser hver formiddag, lige så snart ungerne var ude af døren.

Følelsen af denne udefinerlige angst som pludselig vælter ind over mig, er noget af det værste jeg har oplevet i mit liv - og jeg kan stadig opleve det i sjældne tilfælde. Men så tager jeg din CD frem og laver dine øvelser og det giver mig afslapning og indre ro. Jeg laver også dine øvelser uden angstanfald - hvis jeg blot ønsker at koble helt af og få følelsen af velvære.

Tusind tak
CharlotteForfatter og indtaler

Bjarne Nybo har 17 års personlig og professionel erfaring med mindfulness og meditation. Han er certificeret instruktør fra The Chopra Center, USA, hvor han har studeret hos Deepak Chopra, velsagtens vor tids førende kapacitet inden for formidlingen af sammenhænge mellem krop og sind. Bjarne er desuden MHS-certificeret EQi-Coach fra Multi Health Systems i Canada.

199,00 DKK