MINDTOOLS

Mindtools fra CFMM. Vi har altid fri fragt her i shoppen


Læs mere om vores 2 friske velværebøger om antistress (Luk Ned & Lad Op) og Mindfulness (7 lette veje til Mindfulness)

LUK NED & LAD OP (bog - hardcover)

 

Tilhører du 'generation ON' der næsten altid er PÅ og lever med fuld fart i det moderne 24/7 samfund? Så har du behov for at finde din indre off-knap.

Nervesystemet er skabt til, at du trykker på din indre gaspedal, når du skal have noget gjort. Du har også en indre bremse. Den kan du aktivere på et hvilket som helst tidspunkt, du har lyst til at stoppe op og tanke ny energi.

Bogen er skrevet af James Porter med oversættelse og forord af Bjarne Nybo. Den bygger på viden og metoder fra blandt andre den amerikanske professor, læge og forsker Herbert Benson, der opfandt begrebet 'Afspændingsresponsen.' Han var den første til at påvise noget, man tidligere troede var umuligt, nemlig at vi ad viljens vej kan aktivere vores evne til afspænding.

I bogen gennemgås de 10 trin og metoder til at aktivere din egen off-knap. Du får 10 konkrete redskaber til at opbygge mentalt overskud lige nu og når som helst, du ønsker det i fremtiden.

  • Lær at skelne mellem at være på og af
  • Forstå, hvordan du kan selvregulere dit nervesystem
  • Lær de 10 konkrete metoder til at aktivere din indre off-knap
  • Træn adfærdsændringer, så du undgår at komme op i 'det røde felt'
  • Hør, hvad forskningen siger om aktivering af dit afspændingsberedskab
  • Tænk som en sprinter, så du husker pauserne mellem dine spurter
  • Afhængig af travlhed? Kom i gang med din afvænning nu

Bogen er i hardcover på 96 sider og masser af øvelser til håndtering af stress. Der er gratis levering på bogen.
 

Forfatter

James E. Porter er leder af StressStop.com. Det er en virksomhed, der i over 20 år har tilbudt stresshåndteringskurser og undervisningsmaterialer til virksomheder, hospitaler og organisationer. Han har personligt undervist i virksomheder som Time, Glaxo SmithKline, The FBI, The American Heart Association og The International Stress Management Association. Porters bøger og programmer er bestsellers og Dr. Albert Ellis, der er en af pionererne inden for kognitiv psykologi, har rost hans programmer til stresshåndtering.

200,00 DKK